Battle At Big Rock | Jurassic World short film op FX

Jurassic World franchiseschrijver en regisseur Colin Trevorrow heeft aangekondigd dat de mysterieuze nieuwe korte Jurassic World-film Battle At Big Rock op zondag 15 september in première gaat op FX. Je kunt de volledige poster voor het project hieronder bekijken.

Battle At Big Rock Jurassic World

Details over de korte film worden verborgen gehouden. Er zijn rollen voor André Holland (Moonlight), Natalie Martinez (End of Watch), Melody Hurd (Fatherhood) en Pierson Salvador (NOS4A2). Het is nog niet bevestigd wanneer de korte film zich afspeelt, maar het zal waarschijnlijk dienen als een verhaal na Jurassic World: Fallen Kingdom.

De korte film is mede geschreven door Trevorrow en Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole), met muziek van Amie Doherty en Larry Fong als cinematograaf.

Jurassic World 3 zal worden geregisseerd en co-geschreven door Carmichael en Trevorrow. In juni liet de actrice Bryce Dallas Howard weten dat de acteurs uit de eerste film, Jurassic Park, terug zouden kunnen keren in de volgende film. Het gerucht is nog niet bevestigd.