Nieuwe Batwoman clip toont Bridget Regan’s Poison Ivy

Er is een nieuwe Batwoman seizoen 3 clip verschenen, waarin de kijker een blik krijgt op Bridget Regan‘s vertolking van Poison Ivy. Je kunt deze hieronder bekijken.

Batwoman clip met Bridget Regan

Terwijl Batwoman (Javicia Leslie) Gotham veilig blijft houden, doet Batwing (Camrus Johnson) met haar mee, maar hij realiseert zich al snel dat deze zijn pak nog niet helemaal onder de knie heeft. Terwijl Alice (Rachel Skarsten) nog gevangen zit in Arkham, geniet Sophie (Meagan Tandy) volop van haar vrijheid. Wanneer Ryan een bezoek aan Alice brengt om haar te vragen naar de bom die ze heeft laten vallen – het feit dat Ryans biologische moeder nog in leven is – moet Ryan beslissen of ze haar verleden wel moet gaan onderzoeken.

Batwoman wordt momenteel geleid door de eerdergenoemde Javicia Leslie als Ryan Wilder, degene die de mantel van de Scarlet Knight van Kate Kane op zich nam.

De serie heeft verder rollen voor Meagan Tandy als Sophie, Rachel Skarsten als Alice, Nicole Kang als Mary Hamilton, Wallis Day (Krypton) als Kate Kane en Camrus Johnson als Luke Fox/Batwing. Seizoen 3 ziet ook de komst van nieuwe personages, waaronder Robin Givens als Jada Jet, Victoria Cartagena als Renee Montoya en Nick Creegan als Marquis Jet.

Batwoman seizoen 3 zal op 12 januari verder gaan op de Amerikaanse zender The CW.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter