Beecham House vanaf 9 februari op Disney Plus

De Britse serie Beecham House is vanaf 9 februari 2022 te zien op de streamer Disney Plus. De reeks was in Nederland eerder te zien bij de NPO. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Beecham House op Disney Plus

Delhi 1795. John Beecham, een voormalige soldaat in de Oost-Indische Compagnie, is vastbesloten om het verleden achter zich te laten en een nieuw leven te beginnen als een onafhankelijke handelaar. Hij neemt zijn intrek in een groot herenhuis. Het personeel is geschokt als ze ontdekken dat hun geheimzinnige nieuwe meester niet alleen Engels is, maar ook een zoontje heeft van gemengde afkomst. John ontmoet Margaret, een Engelse gouvernante, met wie hij onmiddellijk een connectie heeft, maar anderen in Delhi zijn achterdochtig. Hij wordt al snel geconfronteerd met generaal Castillon, een Franse huurling in dienst van de keizer die het motief van John in twijfel trekt en vastbesloten is om te voorkomen dat hij een handelsvergunning krijgt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Bateman, Lesley Nicol, Lara Dutta, Leo Suter, Dakota Blue Richards, Grégory Fitoussi, Pallavi Sharda, Bessie Carter, Adil Ray, Viveik Kalra, Kulvinder Ghir.

Beecham House is een Britse historische dramaserie die zich afspeelt in 1795. De zesdelige serie werd voor het eerst uitgezonden op zondag 23 juni 2019. Beecham House is bedacht door Gurinder Chadha, bekend van films als Bend It Like Beckham en Blinded by the Light. De serie, die zich afspeelt in Delhi tijdens de Mughal-periode, toont het leven van de familie Beecham in hun nieuw gekochte huis. De serie werd gepromoot als een “Delhi Downton Abbey”. Het kreeg gemengde recensies en critici vonden dat het niet aan de verwachtingen voldeed als een historisch drama, maar dat het vermakelijk bleef voor kijkers van melodramatische soapseries. Het tweede seizoen werd door zender ITV afgeslagen.

Beecham House is vanaf 9 februari 2022 te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter