Bekijk de eerste foto van Clint Eastwood’s Jersey Boys

Warner Bros. Pictures heeft de eerste foto voor Clint Eastwood‘s Jersey Boys vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. De film is een adaptatie van de gelijknamige musical, gebaseerd op het leven van Frankie Valli and the Four Seasons.

Jersey Boys

Jersey Boys is de winnaar van de 2006 Best Musical Tony Award, de 2006 Grammy Award voor Best Musical Show Album en de 2009 Olivier Award voor Best New Musical. Op Broadway geregisseerd door Tony Award winnaar Des McAnuff.  

Jersey Boys is een film over het leven van de muziekband The Four Seasons, over hun opkomst, de moeilijke tijden en de persoonlijke conflicten, en over de ultieme triomf van een groep vrienden van wie de muziek het symbool van een generatie werd. Speciale aandacht gaat naar frontman Frankie Valli, de kleine jongen met de grote falsetstem. Samen overwonnen ze dankzij hun jeugd die ze hebben doorgebracht in New Jersey een aantal uitdagingen: gokschulden, bedreigingen door de maffia en familietragedies.

De hoofdrollen in de film zijn voor John Lloyd Young, Vincent Piazza, Erich Bergen, Michael Lomenda, Christopher Walken, Francesca Fisher-Eastwood, Freya Tingley, Kathrine Narducci, James Madio, Sean Whalen, Mike Doyle, Steve Schirripa, Jeremy Luc, Barry Livingston, Ian Scott Rudolph.

Jersey Boys is geschreven door Academy Award-winnaar Marshall Brickman en Rick Elice, met muziek door Bob Gaudio, liedteksten door Bob Crewe en choreografie door Sergio Trujillo.

Vanaf 19 juni 2014 in de bioscoop!