Bekijk de eerste The Boys seizoen 3 teaser trailer!

Er is een eerste teaser trailer verschenen voor The Boys seizoen 3, via het Youtube-kanaal van Amazon Prime Video. Je kunt de teaser voor het derde seizoen van The Boys hieronder bekijken. The Boys seizoen 3 zal vanaf 3 juni te zien zijn op de streamer.

In het aankomende seizoen van The Boys zullen Butcher, Mother’s Milk, Hughie, Homelander en Starlight allen weer terugkeren.

The Boys seizoen 3 trailer

The Boys seizoen 3 trailer

The Boys is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, die zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd als goden, hun superkrachten misbruiken. In de serie zijn worden de hoofdrollen gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Kapon, Karen Fukuhara, Nathan MitchellClaudia DoumitColby Minifie.

The Boys seizoen 3 zal weer enkele nieuwe personages introduceren. Zo komt er een superheld genaamd Soldier Boy. Dit personage gaat door Jensen Ackles gespeeld worden. Tevens zijn er rollen voor Laurie Holden (als Crimson Countess), Miles Gaston Villaneuva (Supersonic), Nick Wechsler (Blue Hawk), Katia Winter (Little Nina) en Sean Patrick Flanery (Gunpowder). Ook zal Frances Turner de vrouw van het bekende personage Mother’s Milk vertolken. Kristin Booth en Jack Doolan zullen een duo genaamd de TNT Twins spelen.

Het derde seizoen van The Boys zal vanaf 3 juni 2022 op Amazon Prime Video te zien zijn. Abonnees krijgen dan toegang tot 3 afleveringen. In de daarop volgende weken zal er iedere vrijdag eentje bijkomen, tot aan de finale aflevering op 8 juli.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws op het gebied van film, serie, documentaires en streaming? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter