Bekijk de nieuwe Mamma Mia! Here We Go Again poster

Universal Pictures heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor Mamma Mia! Here We Go Again, de aankomende sequel op de hitmusical uit 2008 musical. Bekijk deze hieronder.

Mamma Mia! Here We Go Again

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie wordt je uitgenodigd om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De originele film wist $600 miljoen wereldwijd op te halen. Hoofdrolspelers Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Colin FirthJulie Walters, Dominic Cooper, Stellan Skarsgård zullen allen terugkeren voor de Mama Mia sequel. Nieuwe toevoegingen zijn Lily James, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Jeremy Irvine, Josh Dylan, Hugh Skinner, Andy Garcia en Cher.

Mamma Mia! Here We Go Again bevat wederom liedjes van ABBA, welke nog niet te horen waren in de eerste film. Ol Parker, schrijver van The Best Exotic Marigold Hotel, zal het scenario van de sequel verzorgen en deze ook regisseren.

Mamma Mia vertelde het verhaal van Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie’s huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band ‘Donna and the Dynamos’. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna’s verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

Mamma Mia! Here We Go Again is te zien vanaf 20 juli 2018.