Bekijk de trailer voor Saved by the Bell reboot serie

Peacock heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende Saved by the Bell reboot serie, met onze eerste blik op de terugkeer van Mark-Paul Gosselaar en Tiffani Thiessen als Zack en Kelly. Je kunt de Saved by the Bell trailer hieronder bekijken. De serie is vanaf woensdag 25 november beschikbaar voor streaming.

Saved by the Bell reboot

Mark-Paul Gosselaar zal terugkeren in zijn iconische rol als Zack Morris, die nu de gouverneur van Californië is. Elizabeth Berkley (Showgirls), Mario Lopez (The X Factor) en Tiffani Thiessen zullen hun iconische rollen als Jessie, Slater en Kelly in de komende serie opnieuw spelen. Andere rollen zijn er voor Dexter Darden, Josie Totah, Haskiri Velazquez, Mitchell Hoog, Alycia Pascual-Pena en Belmont Cameli. De serie heeft verder ook een rol voor John Michael Higgins (Pitch Perfect) als de nieuwe directeur van Bayside.

Josie Totah (Jessie, Glee, Champions) zal de hoofdrol van Lexi op zich nemen. Haar personage wordt beschreven als een mooie cheerleader met scherpe tong en het populairste meisje op Bayside High, dat zowel door haar medestudenten wordt bewonderd als gevreesd. Andere nieuwe castleden zijn Mitchell Hoog, Belmont Cameli, Dexter Darden, Haskiri Velazquez en Alycia Pacual-Pena.

Tracy Wigfield (Great News) zal de Saved by the Bell reboot schrijven en uitvoerend produceren. Peter Egel en Franco Bario zullen dienen als uitvoerende producenten voor het Universal Television-project.

Saved by the Bell werd uitgezonden van 1989 tot 1993 en draaide om een groep middelbareschoolleerlingen die met allerlei typische puberproblematiek te maken kregen. Er volgden ook twee spin-offs en twee televisiefilms.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter