Bekijk hier twee verwijderde scènes uit Eternals

Er zijn twee verwijderde scènes vrijgegeven uit Marvel-film Eternals. Je kunt deze hieronder bekijken.

De in 2021 verschenen film Eternals is sinds vandaag via streamingdienst Disney+ te bekijken. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat er enkele verwijderde scenes uit de Marvel Cinematic Universe (MCU) online zijn verschenen. Je kunt ze hieronder bekijken.

De tweede video toont een gesprek over een bekende MCU-slechterik:

Verwijderde scènes uit Marvel’s Eternals

Marvel Studios’ Eternals volgt een groep buitenaardse helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad. Wanneer monsterlijke wezens, waarvan men dacht dat ze verloren waren gegaan in de geschiedenis, op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

Eternals is geregisseerd door Chloé Zhao. De film is mede geschreven door Matthew K. Firpo en Ryan Firpo. Kevin Feige (president bij Marvel Studios) was betrokken als de producer.

De cast van Eternals kent namen als Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Bryan Tyree Henry, Haaz Sleiman, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan en Angelina Jolie als de woeste Thena. Tevens zijn er rollen voor Kit Harington, Barry Keoghan, Don Lee, Harish Patel.

Eternals is vanaf 12 januari te zien op Disney Plus

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter