Bekijk hoe Tom Cruise zijn voet brak tijdens opnames Mission: Impossible — Fallout

Tom Cruise verscheen in The Graham Norton Show met co-acteurs Rebecca Ferguson, Henry Cavill en Simon Pegg om zijn aankomende film Mission: Impossible – Fallout te promoten en bracht wat achter de schermen beelden mee. Daarin zien we het moment waarop Tom Cruise zijn voet brak tijdens een stunt, iets dat de opnames een tijdje stilzette. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Tom Cruise brak voet tijdens opnames

De beste bedoelingen komen vaak terug om je te achtervolgen. In Mission: Impossible – Fallout zien we Ethan Hunt (Cruise) en zijn IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) samen met enkele bekende bondgenoten (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afliep.

De Mission: Impossible franchise werd in 1966 gelanceerd met de originele CBS-televisieserie, die zeven seizoenen en 171 afleveringen liep. Mission: Impossible keerde in 1988 terug met een reboot serie op ABC. Het wist echter geen publiek te vinden en werd na twee seizoenen geannuleerd. Het duurde bijna een decennium voordat de door Tom Cruise geleide Mission: Impossible speelfilm de spionageserie nieuw leven in zou blazen met een enorm succesvolle franchise.

Mission: Impossible – Rogue Nation regisseur Christopher McQuarrie schreef opnieuw het script en neemt ook weer plaats in de regiestoel. Het betreft de eerste keer dat een regisseur terugkeert voor een tweede Mission: Impossible-film. Brian De Palma regisseerde de eerste, en werd opgevolgd door John Woo, J.J. Abrams en Brad Bird.

In Mission: Impossible – Fallout zullen Tom CruiseVing RhamesRebecca FergusonSimon PeggSean HarrisMichelle Monaghan en Alec Baldwin terugkeren. Daarnaast hebben Henry CavillAngela Bassett en Vanessa Kirby een rol in de film.

Mission: Impossible – Fallout draait vanaf 27 juli 2018 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter