Bekijk nu de trailer voor Cats The Butthole Cut

Het gerucht gaat dat er een versie is van Cats uit 2019 waarin de katten echte kontgaatjes hebben. Het gerucht van een Cats The Butthole Cut werd versterkt toen Seth Rogen de film stoned begon te bekijken en hier live over mee Tweette.

Bestaat de zogenaamde “butthole cut” echt? Nee, er is geen echte Cats The Butthole Cut, maar dat weerhield XVP Comedy er niet van om een ​​parodie op de trailer te maken om te visualiseren hoe dat eruit zou zien! Je kunt de video hieronder bekijken.

De cast bestaat uit namen als Jennifer HudsonTaylor SwiftJames CordenIan McKellen, Judi Dench, Idris Elba, Rebel Wilson, Laurie Davidson, Steven McRae, Francesca Hayward, Jason Derulo en Mette Towley.

Cats werd geregisseerd door Oscar winnaar Tom Hooper (Les Misérables, The King’s Speech) en geschreven door Lee Hall. Uitvoerend producenten zijn Steven Spielberg, Lloyd Webber en Angela Morrison.

De musical Cats werd door Andrew Lloyd Webber gecomponeerd. Het is gebaseerd op de gedichtenbundel Old Possum’s Book of Practical Cats van T.S. Eliot. Cats werd voor het eerst opgevoerd in 1981. De musical werd geproduceerd door Cameron Mackintosh en Lloyd Webber’s Really Useful Group en geregisseerd door Trevor Nunn. Het is de vierde langstlopende show in Broadway en de geschiedenis van West End, met een direct-to-video-versie van de productie die in 1998 werd uitgebracht.

De show speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden…

Cats kreeg slechte recensies van critici toen de film vorig jaar in de bioscoop verscheen en het werd een flop voor Universal door slechts $74 miljoen wereldwijd op te halen. De musical kostte minstens $95 miljoen om te produceren. Cats gebruikte de beroemde VFX-technologie om digitale vacht toe te voegen aan de acteurs om ze meer katachtig te laten lijken, maar de resultaten werden unaniem als afschuwelijk beschouwd.