Belgische serie Twee Zomers op Netflix

De Belgische serie serie Twee Zomers verschijnt 3 juni 2022 op Netflix. In de reeks wil een groep vrienden nog een keer samen feesten, voordat het echte leven begint. Dat loopt helemaal verkeerd wanneer een vriend om het leven komt. Dertig jaar later brengt een koppel de groep opnieuw samen op een eiland. Bekijk hieronder een trailer.

Twee Zomers op Netflix

De thrillerserie Twee Zomers speelt zich af in het heden en in een zomer van de jaren 90. Een groep vrienden wil nog één keer samen feesten voordat het volwassen leven begint, maar het grote feest van de groep twintigers loopt uit op een grote ramp als een van de vrienden om het leven komt. Dertig jaar later nodigen An en Peter de groep nog eens uit om wederom een mooie zomer te beleven; maar ook dan loopt het plan niet zoals verwacht. Beelden drijven naar boven over de tragische avond van al die jaren geleden. Niemand mag het eiland verlaten tot ze er zeker van zijn dat de beelden geheim blijven.

Deze cast bestaat dan ook uit namen als Kevin Janssens, Ruth Becquart, Koen de Bouw en An Miller. De serie werd geschreven door Paul Baeten Gronda en Tom Lenaerts (Over Water). Het zesdelige drama was eerder dit jaar te zien op de Belgische televisie.

De serie Twee Zomers verschijnt 3 juni 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter