Below Deck Sailing Yacht seizoen 3 vanaf 22 februari op Hayu

Below Deck Sailing Yacht seizoen 3 is vanaf 22 februari 2022 in Nederland te streamen via hayu. Het is een populaire serie waarbij we de crew op een luxe zeilschip volgen en getuige zijn van alle stress, romances en onenigheden aan boord. Hayu is de bestemming voor alle reality TV met shows en spin-offs van onder meer The Real Housewives, 20 seizoenen Keeping Up With The Kardashians, maar ook True Crime series.

Below Deck Sailing Yacht seizoen 3

Zeilend door de sprankelende wateren van Menorca, Spanje, is kapitein Glenn Shephard terug aan boord van de Parsifal III. Hij herenigt zich met de chef stuurman van vorig seizoen Daisy Kelliher, chef techniek Colin MacRae en eerste stuurman Gary King. Chef kok Marcos Spaziani, tweede stuurman Gabriela Barragan, derde stuurman Ashley Marti en matrozen Kelsie Goglia en Tom Pearson, maken de bemanning compleet.

Dit seizoen laten Gary en Daisy de controversiële dynamiek tussen beiden achter zich en begeven zich met hun relatie in onbekende wateren. Ondertussen komt Daisy’s wens om met haar team samen te werken in gevaar als wrok tussen de crew de kop opsteekt en de hiërarchie van de boot bedreigt. In de kombuis streeft chef Marcos naar dezelfde uitmuntendheid die hij aan land gewend is, maar hij wordt tot het uiterste gedreven om dat op zee vol te houden. Met een verwrongen liefdes vijfhoek, een reeks gruwelijke verwondingen en een gevaarlijk, potentieel schipvernietigend ongeluk dat de veiligheid van iedereen aan boord bedreigt, is dit het meest epische seizoen aan boord van de Parsifal III tot nu toe.

Below Deck in Nederland

Below Deck is een Amerikaanse realityserie van Bravo die op 1 juli 2013 debuteerde. De reeks is ontwikkeld door Mark Cronin, Rebecca Taylor Henning & Doug Henning. Below Deck gaat over het leven van de bemanningsleden die tijdens het charterseizoen aan boord van een megajacht werken en verblijven. Het laat de bemanning zien terwijl ze omgaan met hun persoonlijke problemen en proberen hun professionele carrière te laten werken. Below Deck bestaat voor nu totaal uit 8 seizoenen en 113 afleveringen.

Below Deck Mediterranean is een spin-off van Below Deck, die in première ging op 3 mei 2016. De reeks beschrijft het leven van de bemanningsleden die werken en verblijven aan boord van een 150’+ superjacht tijdens een charterseizoen in Griekenland (seizoen 1), Kroatië (seizoen 2), Italië (seizoen 3), Frankrijk (seizoen 4) en Spanje (seizoen 5). De cast bevat onder andere chef-kok Ben Robinson, die eerder in vier seizoenen van Below Deck verscheen.

In 2019 kondigde Bravo de nieuwe spin-off Below Deck Sailing Yacht aan. De show volgt een bemanning die aan boord van het zeiljacht Parsifal III, vaart terwijl ze chartergasten in Griekenland verzorgen. De spin-off-serie ging op 3 februari 2020 in première.

Below Deck Sailing Yacht seizoen 3 is vanaf 22 februari 2022 te zien op hayu.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter