Beluister de Guardians of the Galaxy soundtrack

Marvel Studios heeft de volledige Guardians of the Galaxy soundtrack bekendgemaakt. Via onderstaande video kun je de nummers beluisteren. Hieronder de lijst met nummers:

1. Blue Swede – “Hooked on a Feeling”
2. Raspberries – “Go All the Way”
3. Norman Greenbaum – “Spirit in the Sky”
4. David Bowie – “Moonage Daydream”
5. Elvin Bishop – “Fooled Around and Fell in Love”
6. 10cc – “I’m Not in Love”
7. Jackson 5 – “I Want You Back”
8. Redbone – “Come and Get Your Love”
9. The Runaways – “Cherry Bomb”
10. Rupert Holmes – “Escape (the Pina Colada Song)”
11. The Five Stairsteps – “O-O-H Child”

Guardians of the Galaxy gaat over een mix van personages die samen moeten werken om het universum te verdedigen tegen een vijand. In het heelal wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill, die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal vreemde figuren.

De regie van de film is in handen van James Gunn, die het scenario samen schreef met Nicole Perlman. De cast bestaat uit Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Dave Bautista, Vin Diesel, Michael Rooker, Benicio Del Toro, Glenn Close, John C. Reilly, Lee Pace, Karen Gillan, Djimon Hounsou.

Guardians of the Galaxy draait vanaf 1 augustus 2014 in de bioscoop.