Berlin uit La Casa De Papel krijgt eigen spin-off serie

La Casa De Papel (Money Heist) komt misschien tot een einde, maar Netflix is ​​​​nog niet klaar om afscheid te nemen van de reeks. Deadline meldt namelijk dat de spin-off-serie Berlin op de planning staat!

De serie draait om Berlin, ook wel bekend als Andrés de Fonollosa, een populair personage uit de serie gespeeld door Pedro Alonso. De serie wordt in 2023 gelanceerd, en er zijn niet veel andere details bekend. In La Casa De Papel is Berlin de tweede bevelhebber van de overval van de Koninklijke Munt van Spanje en plande ook de overval van de Bank van Spanje. De aankondiging komt omdat La Casa De Papel na vijf seizoenen zal eindigen. De laatste vijf afleveringen van seizoen 5 Vol. 2 zullen op 3 december 2021 op Netflix verschijnen.

Berlin spin-off serie

La Casa De Papel draait om een ​​groep dieven onder leiding van The Professor, die een Salvador Dali-masker en een rode jumpsuit draagt ​​en de namen van verschillende steden aanneemt om hun identiteit te verbergen. In seizoen 5 is de bende meer dan 100 uur opgesloten in de Bank van Spanje. Ze zijn erin geslaagd Lissabon te redden, maar hun donkerste moment komt voor hen nadat ze er zelf een hebben verloren. De professor is gevangengenomen door Sierra en heeft voor het eerst geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof er niets meer mis kan gaan, komt er een vijand op het toneel die veel krachtiger is dan alle andere die ze hebben meegemaakt: het leger. Het einde van de grootste overval in de geschiedenis nadert, en wat begon als een overval, zal veranderen in een oorlog.

De cast bestaat onder andere uit Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna en Najwa Nimri.

De Spaanse heistserie werd bedacht door Álex Pina.

La Casa de Papel seizoen 5 volume 2 is vanaf 3 december te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter