Better Call Saul-acteur Bob Odenkirk zakt in elkaar op set

Better Call Saul-acteur Bob Odenkirk ligt momenteel in het ziekenhuis nadat hij instortte op de set van de populaire tv-show. Volgens Variety stortte Odenkirk vandaag in tijdens het filmen van het zesde en laatste seizoen van de populaire Breaking Bad-spin-off. Odenkirk was aan het filmen in Los Angeles en er werd meteen een ambulance gebeld nadat hij viel.

Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd en wat de situatie is van Odenkirk. Tevens is niet bekend of hij bij bewustzijn was toen hij naar het ziekenhuis werd overgebracht. De 58-jarige acteur zou nog steeds medische zorg krijgen.

Bob Odenkirk

In de prequel-serie Better Call Saul zijn er rollen voor Odenkirk als Jimmy McGill/Saul Goodman, Rhea Seehorn als Kim Wexler, Michael McKean als Chuck McGill Jr., Patrick Fabian als Howard Hamlin, Jonathan Banks als Mike Ehrmantraut, Michael Mando als Nacho Vargo en Giancarlo Esposito als Gus Fring.

In seizoen 5 zorgt Jimmy McGills beslissing om als advocaat te werken als “Saul Goodman” voor onverwachte en diepgaande verandering voor mensen in zijn omgeving. Vorig seizoen zag de terugkeer van fanfavorieten Dean Norris en Steven Michael Quezada, die hun rollen als Hank Schrader en Steven Gomez opnieuw speelden.

Het veelgeprezen drama is gemaakt door Peter Gould en Vince Gilligan, die samen met Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz en Gennifer Hutchison als uitvoerend producenten optreden. De serie won onlangs een Peabody Award 2018 en heeft in drie seizoenen 23 Emmy Award-nominaties, drie Golden Globe Award-nominaties, twee Writers Guild Awards, drie Critics’ Choice Awards, een Television Critics Association Award en twee AFI Awards voor ” TV-programma’s van het jaar’, naast vele andere Gilde-nominaties.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter