Beugelbekkie vanaf 30 april op Videoland

Beugelbekkie is vanaf 30 april te zien op Videoland. Dat betekent dat we na jaren weer kunnen genieten van het wel en wee in het puberleven van Sharon Spitz.

Beugelbekkie op Videoland

De 14-jarige Sharon Spitz wil wat iedere tiener wil: leuke dingen doen met haar vrienden en de middelbare school overleven zonder al te veel gedoe. Na een mysterieus ongeluk bij de orthodontist blijkt haar beugel magnetisch te zijn. Dit brengt haar regelmatig in lastige situaties, maar werkt heel soms ook juist in haar voordeel. Het hele gebeuren bezorgt haar al snel de bijnaam Beugelbekkie.

Beugelbekkie (in het Engels Braceface) is een Canadese televisieserie van Nelvana. De drie seizoenen van de serie werden in Canada voor het eerst uitgezonden tussen 2001 en 2004. De serie werd in Nederland uitgezonden door Fox Kids vanaf 1 december 2001 en werd later herhaald door Jetix en Disney Channel.

In de Engelstalige versie wordt de stem van Sharon ingesproken door Alicia Silverstone, in de Nederlandse nasynchronisatie door Angela Schijf. De Nederlandse nasynchronisatie werd verzorgd door Wim Pel Productions BV.

Beugelbekkie is vanaf 30 april 2021 te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter