Bevestigt Bryce Dallas Howard de terugkeer van Alan Grant, Ellie Sattler en Ian Malcolm in Jurassic World 3?

Of dit is het slechtst bewaarde geheim ooit, of ze wisten dat ze dit niet konden geheimhouden. Hoe dan ook, dit is niet de eerste keer dat we geruchten horen over de terugkeer van Laura Dern en Jeff Goldblum in de Jurassic Park-franchise, maar nu wordt er ook gesproken over Sam Neill. Via de fansite Jurassic Outpost is een filmpje opgedoken van actrice Bryce Dallas Howard bij de première van Rocketman. Tegenover MTV News reageerde Howard op de vraag of ze in het afsluitende Jurassic World 3 zou willen samenspelen met iconische castleden Neill, Dern en Goldblum. Je kunt haar reactie hieronder bekijken.

Bryce Dallas Howard speelt het karakter van Claire Dearing, de ex-operations manager van Jurassic World, die voor het laatst werd gezien aan de Californische kustlijn met Owen Grady, Maisie Lockwood. Hoe Dr. Alan Grant, Ellie Sattler en Ian Malcolm het pad van Claire valt nog te bezien, maar biedt volop kansen. Met de dinosaurussen die los rondlopen in Californië, evenals de soorten die worden verkocht en getransporteerd zijn naar onderwereldlocaties over de hele wereld, weten we zeker dat elk van deze personages op verschillende manieren zijn handen vol kan hebben.

Het vervolg zal op vrijdag 11 juni 2021 in de bioscoop verschijnen. Producenten Frank Marshall en Pat Crowley werken opnieuw samen met Steven Spielberg en Colin Trevorrow in het leiden van de filmmakers voor deze film. Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole) zal het scenario schrijven samen met Trevorrow. Ze zullen werken aan een verhaal van Derek Connolly en Trevorrow, die samen Jurassic World en Jurassic World: Fallen Kingdom schreven. Trevorrow zal wederom regisseren.