Big Shot seizoen 2 vanaf 12 oktober op Disney Plus

Seizoen 2 van Big Shot is te streamen vanaf 12 oktober, exclusief op Disney Plus. Bekijk hieronder de trailer. Big Shot vertelt het verhaal van de temperamentvolle universiteitsbasketbalcoach Marvyn, die wordt ontslagen van zijn baan en een baan als docent en coach moet aannemen op een elite privéschool voor meisjes. De assistent-coach daar is de altijd goed gehumeurde en nuchtere Holly….

Big Shot seizoen 2 trailer

Big Shot seizoen 2 trailer

Nadat hij uit de NCAA is gezet, neemt coach Marvyn Korn een baantje aan op een middelbare school voor meisjes. Hier leert hij al snel dat tienermeisjes meer zijn dan alleen X’s en O’s, aldus de officiële logline van de school. “Ze vereisen empathie en kwetsbaarheid”, wat slechts klinkt als een buitenlands begrip voor de stoïcijnse coach. Maar door te leren contact te maken met zijn spelers begint Korn te groeien tot de persoon die hij altijd al hoopte te zijn, terwijl de meisjes leren zichzelf serieuzer te nemen en zowel op als naast het veld hun plaats te vinden.

De hoofdrollen worden gespeeld door John Stamos, Jessalyn Gilsig, Keala Settle, Yvette Nicole Brown, Richard Robichaux, Sophia Mitri Schloss, Emery Kelly, Nell Verlaque, Monique Green, Tisha Custodio, Cricket Wampler.

De serie is geschreven en geproduceerd door David E. Kelley (The Undoing, Ally McBeal en The Practice).

Big Shot seizoen 2 vanaf 12 oktober te zien op Disney Plus.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter