Big Sky seizoen 2 vanaf 5 januari op Disney Plus

Big Sky komt terug voor seizoen 2 op Disney Plus! Vanaf woensdag 5 januari is het tweede seizoen van Big Sky wekelijks te zien. De misdaaddrama-thriller is gebaseerd op The Highway boekenserie van CJ Box en ontwikkeld door David E. Kelley.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Big Sky seizoen 2 Disney Plus

Big Sky seizoen 2 op Disney Plus

Big Sky is een thriller over privédetectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Cody Hoyt (Ryan Phillippe) die hun krachten bundelen met Cody’s vervreemde vrouw en ex-agent Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) om te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

Aan de start van het tweede seizoen is de criminele trucker nog steeds voortvluchtig, maar werken privédetectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) ondertussen ook aan een nieuwe zaak: een autowrak dat resulteerde in verdwenen geld en drugs. Tijdens hun onderzoek stuiten ze op een groep tieners, een jongen die in het verleden flirtte met Jenny en een buitenstaander op zoek naar antwoorden.

Het boek The Highway is herschreven voor de serie door David E. Kelley, die een grote hoeveelheid hitseries op zijn naam heeft staan, zoals Ally McBeal, The Practice en Big Little Lies.

De cast bestaat uit namen als Kylie Bunbury, Ryan Phillippe, Katheryn Winnick, Natalie Alyn Lind, Jade Pettyjohn, Dedee Pfeiffer, John Carroll Lynch, Brian Geraghty, Jesse James Keitel, Valerie Mahaffey.

Big Sky seizoen 2 kijken

Big Sky seizoen 2 is vanaf 5 januari 2022 exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Big Sky seizoen 2.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter