Big Sky vanaf 23 februari op Disney Plus Star

Big Sky zal vanaf 23 februari 2021 te zien zijn op het streamingplatvorm Disney Plus Star. De misdaadserie over een ontvoeringszaak werd bedacht door David E. Kelley (Big Little Lies, The Undoing) en is gebaseerd op de roman The Highway uit 2013 van C. J. Box. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Big Sky op Disney Plus Star

Big Sky is een thriller over privédetectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Cody Hoyt (Ryan Phillippe) die hun krachten bundelen met Cody’s vervreemde vrouw en ex-agent Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) om te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

Het boek The Highway is herschreven voor de serie door David E. Kelley, die een grote hoeveelheid hitseries op zijn naam heeft staan, zoals Ally McBeal, The Practice en Big Little Lies.

De cast bestaat uit namen als Kylie Bunbury, Ryan Phillippe, Katheryn Winnick, Natalie Alyn Lind, Jade Pettyjohn, Dedee Pfeiffer, John Carroll Lynch, Brian Geraghty, Jesse James Keitel, Valerie Mahaffey.

Naomi Bulochnikov-Paul, senior vp Communications bij ABC Entertainment, zei over de serie:

“With the legendary David E. Kelley helming our new drama ‘Big Sky,’ we wanted to create a unique shared experience that celebrates the show’s gripping storytelling, offers a flavor of the thrilling twists and turns to come and most importantly, celebrates our amazing talent.”

Big Sky zal vanaf 23 februari 2021 te zien zijn op Disney Plus Star.

Disney Plus Star

Star is een aanvullend kanaal op Disney Plus, de streamingdienst van The Walt Disney Company. Je hoeft niets extra’s te doen om Star te krijgen – als je al geabonneerd bent op Disney Plus, krijg je deze bij de lancering. Het is gewoon een nieuwe toevoeging aan de app. Star zal binnen de Disney+ app te vinden zijn naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Door profielen die gemakkelijk zijn af te schermen met een pincode, hebben ouders controle over alles wat kinderen kijken, een fijne gedachte! Klik hier voor meer informatie over Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter