Bill Hader in Barry seizoen 2 teaser

HBO heeft de eerste teaser vrijgegeven voor Barry seizoen 2, het komende nieuwe seizoen van de Emmy-winnende en veelgeprezen serie. In de video zien we de titulaire komische moordenaar gespeeld door Bill Hader die probeert de duisternis in hem te begrijpen. Het nieuwe seizoen staat gepland om dit voorjaar ergens in première te gaan.

Barry seizoen 2

Barry is een duistere komedie met Bill Hader als een depressieve huurmoordenaar uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een ​​hit uit te voeren op een aspirant-acteur. Barry volgt zijn “doelwit” in een acteerklas en vindt uiteindelijk een accepterende gemeenschap in een groep enthousiaste acteurs in de LA-theaterscene. Hij wil een nieuw leven beginnen als acteur, maar zijn criminele verleden laat hem niet los – kan hij een manier vinden om beide werelden in balans te brengen?

De serie heeft tevens rollen voor Stephen Root (HBO’s All the Way), Sarah Goldberg (Hindsight), Glenn Fleshler (HBO’s True Detective), Anthony Carrigan (Gotham) en Henry Winkler (Arrested Development).

De serie is gemaakt, uitvoerend geproduceerd en geschreven door Alec Berg (HBO’s Silicon Valley) en Bill Hader, en geproduceerd door Aida Rogers. De serie won drie Emmy-awards, waaronder Beste Acteur in een komedie voor Hader en Beste Mannelijke Bijrol in een Komedie voor Winkler.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter