Billy Bob Thornton vs. J.K. Simmons in Goliath seizoen 4 trailer

Amazon Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Goliath seizoen 4, het aankomende laatste seizoen van de juridische dramaserie met Billy Bob Thornton. Bekijk de trailer hieronder.

Deze toont Billy McBride terwijl hij een van de grootste farmaceutische rechtszaken in de geschiedenis aangaat. We zien de confrontatie tussen McBride en een hebzuchtige CEO van een grote farma, gespeeld door Oscar-winnaar J.K. Simmons. Goliath seizoen 4 zal vanaf 24 september van start zal gaan op Prime Video.

Goliath seizoen 4 trailer

Goliath seizoen 4 trailer

De eens krachtige advocaat, Billy McBride heeft een burn-out en besteed meer tijd in een bar dan een rechtszaal. Wanneer hij met tegenzin instemt met het voortzetten van een onrechtmatige dood rechtszaak tegen de grootste klant van Cooperman & McBride, het enorme advocatenkantoor die hij hielp creëren, ontdekken Billy en zijn bij elkaar geraapte team een grote en dodelijke samenzwering, die hen allemaal in gevaar brengt in een leven of dood proces tegen de ultieme Goliath.

In het laatste seizoen keert Billy terug naar zijn Big Law roots nadat Patty (Nina Arianda) een baan heeft aangenomen bij een prestigieus advocatenkantoor in San Francisco. Samen proberen ze een van Amerika’s meest verraderlijke Goliaths neer te halen: de opioïde industrie. Terwijl Billy worstelt met zijn eigen chronische pijn en Patty het gevoel heeft dat ze wordt gebruikt, wordt hun loyaliteit op de proef gesteld. Hierdoor komt hun partnerschap op het spel te staan. In een wereld waar je met geld alles kan kopen, zelfs gerechtigheid, zullen ze alles moeten riskeren om te doen wat juist is.

In Goliath schitteren Billy Bob Thornton, Nina Arianda, Tania Raymonde, Diana Hopper, Julie Brister, Bruce Dern, Brandon Scott, Jena Malone en J.K. Simmons.

Goliath is van Amazon Studios, met uitvoerende producenten Lawrence Trilling (Parenthood), Geyer Kosinski (Fargo), Jennifer Ames en Steve Turner (Boardwalk Empire). De serie ging in première op 14 oktober 2016.

Goliath seizoen 4 is vanaf 24 september te zien op Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter