Black Adam | Logo onthuld éns Justice Society of America aangekondigd!

Het officiële Black Adam logo werd onthuld tijdens het DC FanDome panel van de film. Deze kun je hieronder bekijken. De acteurs Dwayne Johnson en Noah Centineo kondigden verder aan dat de film de introductie zal zijn van de JSA (Justice Society of America) in de DCEU, waaronder Hawkman, Doctor Fate, Cyclone en Centineo’s Atom Smasher!

Johnson had ook een bericht voor The Flash, Shazam, Aquaman, Wonder Woman, Batman en Superman:

“Things will never be the same because the hierarchy of power in the DC Universe is about to change.”

Je kunt hieronder ook de nieuwe concept art en teaser voor Black Adam bekijken.

Black Adam

Dwayne Johnson werkt al 10 jaar aan Black Adam. Het personage zou oorspronkelijk in Shazam! verschijnen, maar er werd besloten dat zijn langverwachte debuut voor een latere film te bewaren. Ondanks dat hij niet in Shazam! verscheen, werd zijn personage echter genoemd door de tovenaar Shazam, gespeeld door Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy), die zijn oorsprongsverhaal aan Billy Batson vertelde.

De film is gebaseerd op het DC Comics-personage gemaakt door Otto Binder en C.C. Beck en wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra (The Shallows). De film wordt de tweede samenwerking tussen Collet-Serra en Johnson, die ook hebben samengewerkt aan Disney’s komende avonturenfilm Jungle Cruise. De film wordt geproduceerd door Johnson en FlynnPicturesCo’s Beau Flyn samen met Dany Garcia en Hiram Garcia van Seven Bucks Productions. Scott Sheldon zal toezicht houden op het project voor FlynnPictureCo.

Black Adam zal op 22 december 2021 in de bioscopen verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter