Black Canary film in ontwikkeling bij HBO Max

Een Black Canary film van schrijver Misha Green is momenteel in de maak bij HBO Max. Cinelinx meldt dat Jurnee Smollett haar rol als Dinah Lance, ook bekend als Black Canary, opnieuw zal spelen. Het personage verscheen voor het eerst in het DC Extended Universe in de Birds of Prey film.

Sue Kroll moet de film produceren onder haar Kroll & Co. Entertainment-vlag, terwijl Kroll ook Birds of Prey produceerde. Het is niet bekend of Green de Black Canary-film zal regisseren of gewoon als schrijver zal optreden.

Black Canary film

Black Canary markeert weer een nieuwe DC-superheldenfilm die naar het HBO Max-streamingplatform komt. Op het lijstje staat ook Batgirl, met in de hoofdrol Leslie Grace, en Blue Beetle met in de hoofdrol Xolo Maridueña. HBO is naar verluidt ook bezig met het ontwikkelen van een Black Superman-serie met producer Michael B. Jordan. Het is dus veilig om te zeggen dat het DC Extended Universe in de toekomst zal blijven groeien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter