Black Panther 2 & Captain Marvel 2 krijgen officiële titels

Marvel Studios heeft een gloednieuwe promo uitgebracht voor het Marvel Cinematic Universe, waarin de bioscoopervaring wordt gevierd en tegelijkertijd enkele sleutelmomenten in eerdere films worden belicht, waaronder Avengers: Endgame. Het belangrijkste is dat de video, die je hieronder kunt bekijken, ook de officiële titels bevestigd voor twee van hun langverwachte sequels, namelijk Black Panther 2 en Captain Marvel 2.

Ryan Cooglers vervolgfilm krijgt als titel Black Panther: Wakanda Forever, terwijl de door Brie Larson geleide superheldenfilm voortaan bekend staat als The Marvels. Beide sequels zullen ergens dit jaar hun respectievelijke producties starten.

Black Panther 2 & Captain Marvel 2

Gebaseerd op de Marvel Comics van Stan Lee en Jack Kirby, zal Black Panther 2 opnieuw worden geregisseerd en geschreven door Ryan Coogler. Verdere details over de plot van het vervolg worden nog steeds geheim gehouden, maar Kevin Feige bevestigde eerder dat Chadwick Boseman‘s T’Challa niet zou worden hercast. Het grootste deel van de cast van de eerste film zal naar verwachting terugkeren met de nieuwe toevoeging van Tenoch Huerta (Narcos: Mexico), die naar verluidt als de antagonist is gecast. Black Panther: Wakanda Forever zal in de bioscoop verschijnen op 8 juli 2022.

Voor Captain Marvel 2 neemt Nia DaCosta (Candyman) de regietaken over van het schrijf-/ regieteam van Anna Boden en Ryan Fleck van de eerste film. Naast Brie Larson zijn er ook rollen voor WandaVision actrice Teyonah Parris als Monica Rambeau en MCU-nieuwkomer Iman Vellani als Kamala Khan / Ms. Marvel, die later dit jaar voor het eerst haar debuut maakt in haar eigen Disney Plus serie. De Engelse actrice Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw) is ook gecast voor de rol van de antagonist van de film. The Marvels staat momenteel gepland voor een release van 11 november 2022VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter