Bloederige trailer voor Netflix film Texas Chainsaw Massacre

Netflix heeft eindelijk de trailer onthuld voor Texas Chainsaw Massacre, het aanstaande vervolg op de horrorklassieker van Tobe Hooper uit 1974, met de terugkeer van Leatherface terwijl hij ontwaakt om een ​​nieuwe generatie te terroriseren. De film zal vanaf 18 februari 2022 te zien zijn op Netflix.

De Texas Chainsaw Massacre trailer, die je hieronder kunt bekijken, geeft ons een eerste blik op de nieuwe gewelddadige en gruwelijke moorden van de kettingzaag-zwaaiende moordenaar. Het toont ook een confrontatie tussen Leatherface en Sally Hardesty, die vastbesloten is om de dood van haar broer en vrienden te wreken. De film van Legendary Pictures is gedeeltelijk een reboot, en gedeeltelijk een sequel.

Texas Chainsaw Massacre Netflix

Texas Chainsaw Massacre op Netflix

De film speelt zich een lange tijd af na de originele Texas Chainsaw. Het gaat over een groep mensen die naar deze stad komt en de dingen gaan niet helemaal zoals gepland. De horror reboot is gebaseerd op Tobe Hooper‘s iconische film Texas Chainsaw Massacre uit 1974. De regie is in handen van David Blue Garcia (Tejano) en het scenario is afkomstig van Chris Thomas Devlin.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Mark Burnham, Moe Dunford, Neil Hudson, Jessica Allain, Olwen Fouere, Jacob Latimore en Alice Krige.

Texas Chainsaw Massacre reboot wordt geproduceerd door Fede Alvarez, die eerder Don’t Breathe en Evil Dead regisseerde, samen met Rodolfo Sayagues via Bad Hombre-banner.

De Texas Chain Saw Massacre-franchise draait om Leatherface en zijn familie, die onschuldige bezoekers terroriseren die hun land op het geïsoleerde platteland van Texas betreden. De originele film werd geregisseerd door Tobe Hooper (Poltergeist) en uitgebracht in 1974. De franchise heeft momenteel in totaal acht films, waarvan de meest recente verscheen in 2017, simpelweg getiteld Leatherface. Met castleden als Matthew McConaughey, Renee Zellweger, Viggo Mortensen en Dennis Hopper, heeft de filmserie wereldwijd meer dan $235 miljoen opgebracht.

Texas Chainsaw Massacre is vanaf 18 februari 2022 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter