Blood of Zeus vanaf 27 oktober op Netflix

Blood of Zeus, voorheen bekend als Gods & Heroes, is een originele anime-serie gemaakt door Charley en Vlas Parlapanides voor Netflix. De reeks zal op 27 oktober op Netflix verschijnen. Bekijk hieronder alvast de trailer. In de epische serie speelt de Griekse mythologie een hoofdrol. Heron, een gewone man die leeft in het oude Griekenland, ontdekt zijn ware erfgoed als de zoon van Zeus. Zijn doel: de wereld redden van een duivels leger.

Blood of Zeus

Blood of Zeus op Netflix

In het oude Griekenland woedt er een oorlog tussen de goden van Olympus en de Titanen. Wanneer de eenvoudige burger Heron de waarheid over zijn verleden ontdekt, wordt hij de enige hoop van de mensheid om een ​​naderend leger van boosaardige demonen te verslaan.

De stemmencast bestaat uit namen als Derek Phillips, Jason O’Mara, Claudia Christian, Elias Toufexis, Mamie Gummer, Chris Diamantopoulos, Jessica Henwick, Melina Kanakaredes, Matthew Mercer, Adetokumboh M’Cormack, Adam Croasdell.

De reeks is geregisseerd door Shaunt Nigoghossian.

Geproduceerd door Powerhouse Animation Studios, staat de serie gepland voor 27 oktober 2020 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter