Bloodshot met Vin Diesel vanaf 1 november op Netflix

De film Bloodshot met Vin Diesel (Fast & Furious-serie) zal vanaf 1 november te zien zijn op Netflix. Dat heeft de streamer bekend gemaakt. Je kunt hieronder alvast de trailer bekijken.

Bloodshot op Netflix

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld Bloodshot. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. De RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.

Bloodshot is gemaakt door Kevin Van Hook, Don Perlin en Bob Layton.

Bloodshot heeft rollen voor Vin Diesel (Fast & Furious-serie, xXx-serie), Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes), Sam Heughan (Outlander), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Talulah Riley (Westworld), Johannes Haukur Johannesson (Game of Thrones), Lamorne Morris (New Girl, Game Night), Guy Pearce (Prometheus) en Alex Hernandez (Unreal).

De film wordt geregisseerd door Dave Wilson. De schrijver Eric Heisserer (Arrival, The Thing) heeft het script geschreven voor de film.

Bloodshot is vanaf 1 november te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter