Blue Bloods seizoen 9 vanaf 19 augustus op SBS9

Op 19 augustus begint Blue Bloods seizoen 9 op SBS9. Blue Bloods gaat over het leven van familie Reagan bestaande uit agenten in New York. Frank Reagan (Tom Selleck) is hoofd van de New York Police Department (NYPD). De verschillende generaties hebben grote verschillen in mening van aanpak van criminaliteit, maar één ding hebben ze gemeen, ze stoppen niet voordat gerechtigheid is geschied.

Blue Bloods seizoen 9 op SBS9

De Reagan-familie volgt elke spoor tot het einde in het achtste spannende seizoen van Blue Bloods. Het seizoen gaat van start als Frank (Selleck) in botsing komt met de nieuwe burgemeester van New York City en de NYPD verdedigt tegen een reeks openbare schandalen. Oudste zoon Danny (Wahlberg) wordt gedwongen een deal te sluiten met zijn gevangengenomen aartsvijand, terwijl zijn broer Jamie (Will Estes) zich inzet om de weerloze slachtoffers van de stad te beschermen. Tegelijkertijd heeft hun D.A. zus Erin (Bridget Moynahan) een aantal oude zaken heropent en gaat de confrontatie aan met haar ex-man.

In het negende seizoen neemt Danny een zaak aan waarbij een lid van het drugskartel betrokken is. Hij gelooft dat diegene zijn huis in brand heeft gestoken. Erin krijgt promotie, maar komt in een lastige situatie terecht wanneer zowel Danny als Jamie haar om hulp vragen bij hun onderzoek.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Will Estes, Bridget Moynahan, Len Cariou, Sami Gayle.

Blue Bloods is een Amerikaanse politie dramaserie van de zender CBS, gemaakt door Robin Green en Mitchell Burgess. De serie ging in première op 25 september 2010. Een twaalfde seizoen zal in oktober 2021 verschijnen.

Blue Bloods seizoen 9 is vanaf 19 augustus te zien op SBS9.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter