Blue Miracle verschijnt 27 mei op Netflix

Het biografische drama Blue Miracle verschijnt vanaf 27 mei bij Netflix. Het ongelofelijke en waargebeurde verhaal van Casa Hogar, het weeshuis voor Mexicaanse jongens dat zich besloot te richten op het grootste vistoernooi van de wereld, om zo het weeshuis te redden van de ondergang. Bekijk hieronder de trailer.

Blue Miracle op Netflix

Het weeshuis Casa Hogar staat op het punt om failliet te gaan nadat orkaan Odile toeslaat in 2014, tot een groep bewoners besluiten mee te doen aan ‘s werelds grootste vistoernooi in de hoop het prijzengeld te winnen om hun huis te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dennis Quaid, Bruce McGill, Raymond Cruz, Anthony Gonzalez, Frank Gallegos, Dana Wheeler-Nicholson, Silverio Palacios, Chris Doubek, Fernanda Urrejola, Jimmy Gonzales, Miguel Angel Garcia, Nathan Arenas, Isaac Arellanes, Tom Clark, Steve Gutierrez.

Blue Miracle is de tweede film van regisseur Julio Quintana, die zijn carrière begon als cameraman en in zijn regiedebuut maakte met The Vessel.

Blue Miracle staat op 27 mei op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter