Blumhouse komt met trailer voor Black Christmas remake

Universal Pictures en Blumhouse hebben de trailer vrijgegeven voor Black Christmas, de nieuwste remake van de klassieke slasher film. Bekijk de trailer hieronder.

Black Christmas remake

Hawthorne College wordt rustiger voor de vakantie. Eén voor één worden de vrouwelijke studenten op de campus vermoord door een onbekende stalker. Maar de moordenaar staat op het punt te ontdekken dat de jonge vrouwen van deze generatie niet bereid zijn slachtoffers te worden terwijl ze vechten tot de finish.

Black Christmas wordt geregisseerd door Sophia Takal (Always Shine) op basis van een script dat ze met April Wolfe (Widower) schreef. De hoofdrollen worden gespeeld door Imogen Poots (Green Room, The Art of Defense), Aleyse Shannon (Charmed), Bretagne O’Grady (Star), Lily Donoghue (The Goldbergs, Jane the Virgin), Caleb Eberhardt (Broadway’s Choir Boy) en Cary Elwes.

Black Christmas wordt geproduceerd door Jason Blum (Halloween, Split) voor zijn Blumhouse Productions, door Ben Cosgrove (The Good German, Rumor Has It) en door Adam Hendricks (Cam, Bloodline, Lucky) voor Divide / Conquer.

Black Christmas draait vanaf 13 december in de bioscoop.