Bon Bini Holland 2 met Papiamentse ondertiteling

Op woensdag 12 december worden speciale voorvertoningen georganiseerd van Bon Bini Holland 2 bij Pathé theaters in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Tilburg mét ondertiteling in het Papiaments. De dag er na is de originele versie van de film door het hele land in de bioscoop te zien.

Wegens grote vraag vanuit de Antilliaanse gemeenschap presenteert Pathé in samenwerking met distributeur Entertainment One op woensdag 12 december een speciale voorpremière van Bon Bini Holland 2 met ondertiteling in het Papiaments. Voor de eerste keer in de geschiedenis kunnen zij dit aanbieden.

Bon Bini Holland 2

Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar vanuit achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen:de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?

De cast bestaat uit Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Lone van Roosendaal, Dennis Rudge, Phi Nguyen, Sergio Ijssel, Alpha Oumar Barry. Bon Bini Holland 2 wordt geregisseerd door Jon Karthaus. Vanaf 13 december 2018 in de bioscoop.