Bond 25 releasedatum opnieuw verschoven

Hoewel het volgende James Bond-avontuur op dit moment in pre-productie is, zullen 007 fans nog een beetje langer moeten wachten voor Bond 25. De releasedatum van de film is namelijk weer verschoven – de laatste in een reeks vertragingen. Het nieuws werd bevestigd op het officiële James Bond Twitter-account en een nieuwe releasedatum werd onthuld. De film zal nu op 8 april 2020 verschijnen. Oorspronkelijk stond James Bond 25 gepland om in november 2019 in de bioscoop te verschijnen. De film werd echter vertraagd door Danny Boyle vertrok.

Daniel Craig’s James Bond keert terug, naast een aantal bekende gezichten, waaronder Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q en Naomie Harris als Moneypenny.

Bond 25 wordt geregisseerd door Cary Fukunaga. Fukunaga stapte aanvankelijk in september in het project en heeft het verhaal opnieuw ontwikkeld samen met veteraan scenarioschrijvers Neal Purvis en Robert Wade. Fukunaga legde uit dat hij van plan is het verhaal voort te zetten dat begon met de eerste Bond-film van Craig, Casino Royale, in plaats van dat dit een meer op zichzelf staande film moet worden.