Bond 25 ziet terugkeer Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw en Naomie Harris

Nu de opnames van Bond 25 langzaam dichterbij komen, na een roemoerige start, komen de eerste details langzaam  naar buiten. Daniel Craig’s James Bond keert terug, naast een aantal bekende gezichten. Volgens the Daily Mail zal ook Lea Seydoux’s Madeleine Swann, die we kennen uit Spectre, terugkeren.

Wie tevens terugkeren zijn Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q en Naomie Harris als Moneypenny.

Eerder deze week gaf regisseur Cary Fukunaga wat meer opheldering over wat hij gepland heeft voor zijn versie van James Bond 25. De True Detective en Beasts of No Nation-filmmaker werd ingehuurd nadat Danny Boyle (Slumdog Millionaire) enkele maanden geleden vertrok voordat de opnames van start zouden gaan.

Fukunaga stapte aanvankelijk in september in het project en heeft het verhaal opnieuw ontwikkeld samen met veteraan scenarioschrijvers Neal Purvis en Robert Wade. Fukunaga legde uit dat hij van plan is het verhaal voort te zetten dat begon met de eerste Bond-film van Craig, Casino Royale, in plaats van dat dit een meer op zichzelf staande film moet worden.

Oorspronkelijk stond James Bond 25 gepland om in november 2019 in de bioscoop te verschijnen. De film werd echter vertraagd door Boyle vertrok, wat betekent dat we de zwanenzang van Daniel Craig pas ergens in 2020 zullen zien. Verwacht wordt dat de opnames in de eerste helft van 2019 zullen beginnen.