Bonding seizoen 2 vanaf 27 januari op Netflix

Wanneer verschijnt Bonding seizoen 2 op Netflix? Het tweede seizoen zou eigenlijk vorig jaar al op Netflix verschijnen, maar werd door de pandemie uitgesteld tot 2021. Vandaag is bekend gemaakt dat de zwarte comedyserie een nieuwe releasedatum heeft, namelijk 27 januari. Bekijk hieronder alvast de trailer. De Netflix-serie Bonding volgt een student die bijverdient als dominatrix. Om haar zaken goed te kunnen regelen, zoekt ze contact met haar beste homovriend van de middelbare school.

Bonding seizoen 2

Na jaren geen contact met elkaar, hervinden de beste vrienden van de middelbare school, Tiff en Pete, elkaar in New York City om te ontdekken dat ze elkaar niet zo goed kennen als vroeger. Tiff heeft een klein geheim: ze is een van de top dominatrixes in New York City. Wetende dat Pete, een worstelende standup-komediant, geld nodig heeft, doet ze hem een ​​aanbod dat hij niet kan weigeren: assistent van een dominatrix te worden. Aan het einde van het eerste seizoen werden ze verbannen uit de BDSM-gemeenschap en nu moeten ze hun reputatie weer zien te herstellen.

Het verhaal van de serie is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van de maker van Rightor Doyle, die in zijn eigen leven zijn dominatrix-vriendin een handje hielp. De serie ging in première op 24 april 2019. De afleveringen duren net iets langer dan 15 minuten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Zoe Levin, Brendan Scannell, Micah Stock, Theo Stockman, D’Arcy Carden.

Bonding seizoen 2 zal vanaf 27 januari op Netflix verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter