Bones and All vanaf 1 december 2022 in de Nederlandse bioscoop

Metro Goldwyn Mayer Pictures presenteert Bones and All, een film over liefde, geregisseerd door Luca Guadagnino (Call Me by Your Name), die hiervoor in 2022 op het filmfestival van Venetië de Zilveren Leeuw voor beste regisseur won. Bones and All is vanaf 1 december 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Bones and All in Nederlandse bioscoop

Bones and All gaat over de liefde die ontstaat tussen Maren (Taylor Russell), een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee (Timothée Chalamet), een nogal intense dakloze jongen. Samen ondernemen ze een ware odyssee, die hen voert langs de achterafweggetjes, verborgen doorgangen en valluiken van het Amerika van Ronald Reagan. Maar uiteindelijk leiden alle wegen toch terug naar hun angstaanjagende verleden en naar een beslissend moment dat zal bepalen of hun liefde hun anders-zijn kan overwinnen.

De cast bestaat uit Taylor RussellTimothée Chalamet, Mark Rylance, Michael Stulhbarg, Chloe Sevigny, Francesca Scorsese, Jessica Harper, André Holland en Halloween-regisseur David Gordon Green.

Bones and All is gebaseerd op de roman van Camille DeAngelis uit 2015. De film is geregisseerd en geproduceerd door Luca Guadagnino naar een scenario aangepast door Dave Kajganich. Het is uitvoerend geproduceerd door Giovanni Corrado en Raffaella Viscardi. Producenten zijn Kajganich, Theresa Park, Marco Morabito, Francesco Melzi d’Eril en Gabriele Moratti, Lorenzo Mieli en Peter Spears.

Dit project is een productie van A Frenesy Film Company en Per Capita Productions, met Italiaanse bedrijven The Apartment Pictures, Enzio Ricci’s 3 Marys, Memo, Tender Stories, Adler, Elafood, Elafilm, Manila, Serfis en Wise Pictures die de film financieren.

Bones and All is vanaf 1 december 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter