Bosch: Legacy vanaf 6 mei op Amazon Prime Video

De nieuwe reeks Bosch: Legacy is vanaf 6 mei 2022 te zien op Amazon Prime Video. Bekijk hieronder een trailer.

Bosch: Legacy

Na het verlaten van de politie van Los Angeles als detective, gaat het boeiende verhaal van Bosch (Titus Welliver) verder. Hij gaat samenwerken met de voormalige vijand en eersteklas advocaat, Honey ‘Money’ Chandler (Mimi Rogers). Het enige waar ze het over eens kunnen zijn? Gerechtigheid vinden. Ondertussen treedt zijn dochter, Maddie (Madison Lintz) in zijn voetsporen als een beginnende patrouilleofficier bij de LAPD.

In de voetsporen van haar vader wordt Maddie, gekoppeld aan Reina Vasquez (Denise Sanchez), een no-nonsense, hardwerkende trainingsofficier. Terwijl Maddie door de straten van Los Angeles patrouilleert, worstelt ze met wat voor soort agent ze wil zijn. Haar vader – die blijft leven volgens de code dat iedereen telt, of niemand telt – gelooft dat het probleem duidelijk is: politieagent zijn is of een missie of gewoon een baan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Titus Welliver, Madison Lintz, Denise Sanchez, David Moses, William Devane, Phil Morris, Kate Burton, Steven Flynn, Aisha Kabia, Jai Rodriguez, Danielle Larracuente en Michael Rose.

Bosch: Legacy is losjes gebaseerd op de hybride roman The Wrong Side of Goodbye van de veelgeprezen auteur Michael Connelly, en is een spin-off van de langstlopende Prime Video Original, Bosch.

Bosch: Legacy is geproduceerd door Fabel Entertainment en gaat op vrijdag 6 mei in première op IMDb TV, de premium gratis streamingdienst van Amazon.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter