Bracha van Doesburgh en Mo Bakker terug voor De Familie Claus 2

Netflix kondigt vandaag aan dat de productie is gestart voor De Familie Claus 2. De film wordt geregisseerd door Ruben Vandenborre. Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk, Pommelien Thijs en Sien Eggers maken opnieuw deel uit van de cast. De Familie Claus 2 is een co-productie van Dingie en Dutch FilmWorks.

De Familie Claus 2

Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.

Anthony Van Biervliet van productiehuis Dingie vertelde:

“Het is fantastisch dat we opnieuw met zo’n getalenteerde cast en crew mogen samenwerken voor De Familie Claus 2. We kijken vol enthousiasme uit naar de opnames en kunnen niet wachten tot deze warme kerstfilm dit najaar op Netflix verschijnt.”

Janey van Ierland, Manager Acquisitions & Co-Productions Benelux:

“We kunnen niet blijer zijn om aan te kondigen dat De Familie Claus terugkomt naar Netflix voor een vervolg. We zijn verheugd om weer samen te werken met onze partners bij Dutch FilmWorks en kunnen niet wachten tot onze leden kunnen genieten van deze hartverwarmende familiefilm.”

Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag…

De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin cadeautjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter