Braziliaanse serie Maldivas vanaf 15 juni op Netflix

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven van de aankomende Braziliaanse serie Maldivas. Bekijk deze hieronder. De serie gaat over het mysterieuze overlijden van de moeder van Liz. Ze kende haar moeder eigenlijk helemaal niet goed en besluit in haar leven te duiken, op zoek naar de waarheid. Vanaf 15 juni is de reeks te zien op Netflix.

Maldivas Netflix

Maldivas op Netflix

Het verhaal begint wanneer Liz (Bruna Marquezine) van Goiânia naar Rio de Janeiro verhuist om opnieuw contact te maken met haar moeder die omkomt bij een mysterieuze brand. Om de plotselinge dood van haar moeder te achterhalen, moet ze zich verbergen voor de onderzoeker Denilson (Romani) en een universum vol unieke karakters induiken. Onder hen zijn Milene (Manu Gavassi), de koningin van Maldivas, met een schijnbaar perfect leven met haar man, de plastisch chirurg Victor Hugo (Klebber Toledo); en Rayssa (Sheron Menezzes), een voormalige zangeres die een succesvolle zakenvrouw werd en trouwde met de voormalige vocalist van haar band Cauã (Samuel Melo). Kat (Carol Castro) is een moeder wiens echtgenoot Gustavo (Guilherme Winter) onder huisarrest staat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Bruna Marquezine, Romani, Manu Gavassi, Klebber Toledo, Sheron Menezzes, Samuel Melo, Carol Castro, Guilherme Winter, Natalia Klein, Danilo Mesquita.

Maldivas is bedacht en gemaakt door de Braziliaanse filmmaker Natalia Klein.

De serie Maldivas is vanaf 15 juni 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter