Brendan Fraser krijgt rol in nieuwe Scorsese-film

Brendan Fraser is gecast in Killers of The Flower Moon, de aankomende nieuwe film van regisseur Martin Scorsese. Dit meldt Deadline.

Acteur Brendan Fraser was rond 2000 erg populair en te zien in films als The Mummy en Crash. Daarna raakte hij een beetje in de vergetelheid. Hij had nog steeds enkele rollen, maar voornamelijk in kleinere producties. Daar komt nu verandering in, gezien hij gecast is in Martin Scorsese’s nieuwe film Killers of the Flower Moon. Fraser gaat blijkbaar een advocaat genaamd WS Hamilton vertolken.

Brendan Fraser in Killers of The Flower Moon

Killers of the Flower Moon is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse journalist David Grann. Hierin wordt aandacht besteedt aan een aantal moorden op een indianenstam die in de jaren 20 in Oklahoma plaatsvonden. Het was al eerder bekend dat Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone en Leonardo DiCaprio in de film te zien zullen gaan zijn.

De bedoeling is dat Killers of the Flower Moon zowel in de bioscoop als op streamingdienst Apple TV+ zal uitkomen. Het budget van de film ligt blijkbaar boven de 200 miljoen dollar.

Meer Brendan Fraser

Naast Killers of the Flower Moon gaat Brendan Fraser ook een hoofdrol krijgen in The Whale, de aankomende nieuwe film van regisseur Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream) en Brothers van Max Barbakow. Daarnaast is hij momenteel te aanschouwen in No Sudden Move van regisseur Steven Soderbergh. Deze laatste film is te zien via HBO Max, een dienst die in Nederland (nog) niet beschikbaar is.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en prijsvragen? Houd dan deze website in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter