Brett Haley regisseert Grease prequel Summer Loving

Deadline meldt dat Brett Haley (Hearts Beat Loud, I’ll See You in My Dreams, All the Bright Places) de regie op zich zal nemen van Paramount’s Grease prequel Summer Loving op basis van een scenario door  Leah McKendrick (Deviant Love, M.F.A.). Haley neemt de taak over van John August, die eerder aan het project verbonden was.

In de klassieker Grease uit 1978 speelden John Travolta en Olivia Newton-John tieners uit tegenovergestelde werelden. Travolta’s Danny Zuko is een ruige ‘greaser’, terwijl Newton-John’s Sandy Olsson een maagdelijk goed meisje is uit Australië. De twee eindigen echter uiteindelijk samen.

Summer Loving

De prequel moet zich richten op de zomer liefde waarover Zuko en Olsson in de film tijdens het nummer “Summer Nights” over hebben, Zuko’s kijk op de affaire is veel meer grafisch dan Olsson’s versie van het verhaal, dat is meer onschuldig en weemoedig.

In 2016 won een live voor tv-versie van de originele film met Julianne Hough en Vanessa Hudgens vijf Emmy Awards. Grease is altijd een populaire titel en soundtrack gebleven voor Paramount sinds de release in ’78.

Temple Hill (Love, Simon, Maze Runner-trilogie, First Man) produceert Summer Loving samen met Picturestart van Erik Feig.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter