Britse politieserie Bloodlands vanaf 5 augustus op NPO

De Britse politieserie Bloodlands is vanaf 5 augustus te streamen op NPO Plus en vanaf 7 augustus is er twee weken lang elke week een dubbele aflevering te zien op NPO 2. Bekijk hieronder alvast een trailer. James Nesbitt (Cold Feet) speelt de hoofdrol in het door Jed Mercurio (Line of Duty) geproduceerde drama.

Bloodlands op NPO

Hoofdinspecteur Brannick denkt dat de beruchte moordenaar Goliath achter een verdwijning zit. Hij heropent het onderzoek naar degene die eerder al zijn vrouw vermoordde. Een auto wordt opgevist uit Strangford Lough, de chauffeur blijkt ontvoerd. Hoofdinspecteur Tom Brannick herkent het visitekaartje van een beruchte moordenaar, bekend als Goliath. Er zijn aanwijzingen dat Goliath een agent is die 20 jaar geleden plots verdween. Een van zijn slachtoffers was Brannicks vrouw. Tegen de wil van commissaris Jackie Twomey heropenen Brannick en zijn partner, inspecteur McKenna, het Goliath-dossier.

Bloodlands is een Britse politieserie van HTM Television uit 2021. De serie werd geregisseerd door Pete Travis en gemaakt door Chris Brandon.

Hoofdrollen worden gespeeld door James Nesbitt, Lorcan Cranitch, Lisa Dwan en Ian McElhinney. In maart 2021 werd bekendgemaakt dat er een tweede seizoen komt.

Bloodlands is vanaf 5 augustus te streamen op NPO Plus en vanaf 7 augustus op NPO 2.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter