Britse serie Magpie Murders vanaf 5 mei op Amazon Prime Video

Vanaf 5 mei is de Britse serie Magpie Murders te zien op Amazon Prime Video. Bekijk hieronder een trailer. Een betoverend moordmysterie met een oplossing die kijkers zowel zal verbazen als schokken, de plot van Magpie Murders draait om het personage Susan Ryeland, een redacteur die een onvoltooid manuscript van de nieuwste roman van auteur Alan Conway krijgt, maar geen idee heeft dat dit haar leven zal veranderen.

Magpie Murders

Magpie Murders

Wanneer redacteur Susan Ryeland het manuscript van de nieuwste detective van bestsellerauteur Alan Conway in handen krijgt, heeft ze nog geen idee dat dit haar leven gaat veranderen. Per slot van rekening werkt ze al jaren als redacteur voor de auteur en is ze bekend met zijn personage, detective Atticus Pünd die in de jaren vijftig in slaperige Engelse plattelandsdorpjes moorden oplost. En hoewel Susan weet dat dit soort detectives als warme broodjes over de toonbank gaan, is ze niet erg gesteld op Alan Conway zelf. Maar dan blijkt dat Conway’s nieuwste boek niet is wat het lijkt. Ja, er vinden meerdere moorden plaats en er zijn veel verdachten met verschillende motieven. Maar het verhaal blijkt groter dan dat. Tussen de regels door vindt er een waargebeurd verhaal plaats. Dit verhaal loopt over van de jaloezie, meedogenloze ambitie en moord. Voor Susan het weet, zit ze er middenin. En ze betaalt daarvoor een hoge prijs.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tim McMullan, Lesley Manville, Daniel Mays, Pippa Haywood, Michael Maloney, Conleth Hill.

De serie is geschreven door de auteur van het boek, Anthony Horowitz.

De zesdelige serie Magpie Murders is vanaf 5 mei te zien op Amazon Prime Video

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter