Britse serie Trigger Point vanaf 4 juni te zien op NPO

De Britse serie Trigger Point, die dit jaar verscheen bij ITV, komt in juni naar de NPO. De zesdelige thriller is vanaf 4 juni wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. Alle afleveringen zijn vanaf 2 juni ook online te streamen via NPO Plus. De thriller volgt een Bom Ontmijning Squadron genaamd Expo, waarin officieren in het hedendaagse Londen hun leven riskeren in het aangezicht van gevaar. Bekijk hieronder een trailer.

Trigger Point

Lana Washington werkt bij de ontmijningsdienst samen met haar collega Nutkins. Beiden zijn ex-militairen en erg close met elkaar, doordat ze eerder samen in Afghanistan hebben gediend. Wanneer terroristische aanslagen Londen teisteren tijdens de zomer, staan de agenten vooraan om uit te vinden wie er achter de bomaanslagen zit voordat er nog meer doden vallen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Vicky McClure, Adrian Lester, Tom Stokes, Gavin Sibson, Cal MacAninch, Gwynfor Jones, Mark Stanley, Manjinder Virk, Eric Shango, Ralph Ineson, Warren Brown.

Trigger Point is een Britse misdaadserie van de zender ITV. De serie ging in première in 2022. Daniel Brierley is de maker en schrijver van deze zesdelige thrillerserie. Een tweede seizoen is al aangekondigd.

Trigger Point is vanaf 4 juni wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter