Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 vanaf 15 augustus op Netflix

Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 is vanaf 15 augustus 2022 te zien op Netflix. Het achtste en laatste seizoen van de reeks was vorig jaar te zien in de VS. Brooklyn Nine-Nine (of Brooklyn 99) werd oorspronkelijk geannuleerd door Fox na vijf seizoenen in 2018 en werd opgepikt door NBC na een massale social media campagne tot vernieuwing.

Brooklyn Nine-Nine seizoen 8

De serie draait om het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn, waarbij zijn rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant worden gevolgd.

De eerste vijf seizoenen van de serie werden oorspronkelijk uitgezonden op Fox voordat deze werd geannuleerd door het netwerk, maar werd snel opgepikt door NBC. Het afgelopen seizoen bereikte 24 miljoen kijkers en een gemiddelde van 9,5 miljoen kijkers.

Het achtste seizoen heeft een uitgebreider ontwikkelingsweg gekend in vergelijking met het verleden, waarbij het oorspronkelijke plan voor het seizoen werd geschrapt en herwerkt in de nasleep van de dood van George Floyd door toedoen van de politie van Minneapolis en vervolgens de productie vertraagd vanwege de wereldwijde pandemie.

Brooklyn Nine-Nine heeft hoofdrollen voor Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Dirk Blocker en Joel McKinnon Miller. De serie werd gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Dan Goor (Parks and Recreation) en Michael Schur (Parks and Recreation), en werd geproduceerd door Universal Television, 3 Arts Entertainment, Fremulon en Dr. Goor Productions. Goor, Schur, David Miner en Luke Del Tredici waren uitvoerende producenten.

Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 is vanaf 15 augustus 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter