BROS vanaf 27 oktober in de Nederlandse bioscoop

BROS draait vanaf 27 oktober 2022 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hier de nieuwe trailer voor de film BROS!

Universal Pictures presenteert dit najaar BROS, de eerste romantische komedie van een grote studio over twee homoseksuele mannen die heel misschien, mogelijk, wellicht, per ongeluk de ware liefde weten te vinden. Eventueel. Ze zijn namelijk nogal druk bezet. De film bevat een volledige cast van LGBTQ+-acteurs.

Bros film trailer

Bros in de bioscoop

De combinatie van het komische brein van Billy Eichner (Billy on the Street, The Lion King, Difficult People, Impeachment: American Crime Story) en het meesterschap van filmhitmakers Nicholas Stoller (de Neighbors-films, Forgetting Sarah Marshall) en Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) heeft geleid tot BROS, een slimme, komische zwijmelfilm over de zoektocht naar seks, liefde en romantiek te midden van alle waanzin.

De hoofdrol in BROS wordt gespeeld door Billy Eichner. Andere rollen zijn er voor Harvey Fierstein, Bowen Yang, Luke Macfarlane, Symone, Miss Lawrence, Guillermo Diaz, Benito Skinner. De film is geregisseerd door Nicholas Stoller, die samen met Eichner voor het scenario tekende. BROS is geproduceerd door Judd Apatow, Stoller en Joshua Church (co-producent Trainwreck, Step Brothers). Uitvoerend producent is Eichner.

 De film BROS draait vanaf 27 oktober 2022 in Nederland in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter