Bruce Willis op nieuwe Death Wish trailer en poster

MGM Pictures heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor regisseur Eli Roth’s Death Wish reboot. Bekijk deze hieronder. De film is gebaseerd op de klassieker uit 1974. In de hoofdrollen zien we Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone, Dean Norris en Kimberly Elise.

[youtube HzILu6yyA20]

Bruce Willis op nieuwe Death Wish trailer en poster

Paul Kersey is een chirurg die in Chicago werkt en enkel de nasleep van bloederig geweld ziet wanneer gewonde mensen in het ziekenhuis belanden. Hier komt verandering in wanneer zijn vrouw en dochter opeens worden opgenomen. Het tweetal is op brute wijze aangevallen in hun huis door overvallers. Kersey eist gerechtigheid, maar de politie heeft het al zwaar genoeg met andere misdaden. Als zijn vrouw sterft, verlangt Kersey naar wraak en begint de daders één voor één op te sporen en om te leggen. Het maakt van Kersey al snel een verdeelde persoon – eerst redde hij levens, nu neemt hij ze.

Joe Carnahan (The Grey, Narc) schreef het scenario, gebaseerd op de film uit 1974 door Wendell Mayes en het boek door Brian Garfield. Dutch FilmWorks brengt de Death Wish-remake 1 maart in Nederland uit.