Bruce Willis vecht tegen buitenaardse wezens in de Breach trailer

Saban Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aanstaande sci-fi actiefilm getiteld Breach, met Golden Globe-winnaar Bruce Willis die zijn ruimteschip probeert te verdedigen tegen buitenaardse wezens die mensen kunnen veranderen en corrumperen. De film komt op 18 december in de bioscoop en op VOD en digitaal. Bekijk de video hieronder!

Bruce Willis in Breach

In Breach wordt een interstellaire ark, na op vlucht te zijn geslagen voor een verwoestende plaag op aarde, aangevallen door een nieuwe dreiging; een shape-shifting buitenaardse kracht die erop uit is om de mensheid af te slachten. De film is geregisseerd door John Suits op basis van een scenario dat mede is geschreven door Edward Drake en Corey Large.

De film heeft rollen voor Bruce Willis, Cody Kearsly, Rachel NicholsThomas Jane, Callan Mulvey, Kassandra Clementi, Timothy V. Murphy, Ralf Moeller en Johnny Messner.

Bruce Willis is geen onbekende in het sci-fi-actiegenre, aangezien hij beroemd werd met iconische films zoals Terry Gilliam’s film 12 Monkeys uit 1995 met Oscar-winnaar Brad Pitt in de hoofdrol; Luc Bessons film The Fifth Element uit 1997 tegenover Gary Oldman en Milla Jovovich; de rampfilm Armageddon die in 1998 werd geregisseerd door Michael Bay.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter