Carice van Houten verdedigt naakt scènes in Game of Thrones

Tijdens een interview met The Independent verdedigde actrice Carice van Houten de expliciete naakt scènes in Game of Thrones. Van haar mag er zelfs nog wel een schepje bovenop.

‘”Natuurlijk moet het functioneel zijn en dat is het meestal ook. Maar in het algemeen vind ik dat juist leuk aan het programma, niet per se de seks maar het feit dat naaktheid een onderdeel van het leven is.”

Volgens Carice van Houten mag er ook meer mannelijk naakt op tv:

“Hell yeah! We mogen wel machinegeweren zien, maar we mogen potverdomme geen naakte mensen zien? Ik snap niet dat ik hier een punt van moet maken. Wie slaapt er nou in zijn bh? Het spijt me als dit een Nederlandse benadering is, maar ik denk dat we er gewoon aan moeten wennen. Het is nou eenmaal onderdeel van het leven.”

Van Houten is nog altijd nerveus wanneer ze een naakt scène moet opnemen, maar ze heeft een goede manier gevonden om hiermee om te gaan. Ze zei:

”Ik laat liever iedereen het materiaal zien, heel simpel. Dit is het lichaam, je moeder heeft het ook. Laten we niet overdrijven. En dan raken ze eraan gewend.”

Game of Thrones is een razend populaire fantasyserie op HBO die in 2011 van start ging. De reeks is gebaseerd op de A Song of Ice and Fire boeken van George R.R. Martin, die zelf ook een aantal seizoenen bij de serie betrokken was. De serie is gebaseerd op de fantasy boekenreeks door George R.R. Martin. Terugkerende castleden zijn Peter DinklageNikolaj Coster-WaldauLena Headey, Emilia ClarkeKit Harington, Richard MaddenIain Glen, Michelle Fairley, Charles Dance, Stephen Dillane, Natalie Dormer, Liam Cunningham, Carice van HoutenAidan Gillen, John Bradley, Jack Gleeson, Sophie TurnerMaisie WilliamsSibel Kekilli, Rose Leslie, James CosmoJerome Flynn, Isaac Hempstead WrightAlfie Allen, Nathalie Emmanuel,  Conleth Hill.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter