Carnival Row seizoen 2 vanaf 17 februari op Prime Video

Prime Video heeft vandaag aangekondigd dat Carnival Row seizoen 2 (het laatste seizoen) op 17 februari 2023 in première gaat. De Amazon Original fantasy-drama serie heeft hoofdrollen voor Cara Delevingne en Orlando Bloom. Ook werd vandaag de poster gepresenteerd. De 10 episodes zullen wekelijks wereldwijd worden uitgebracht op Prime Video.

Carnival Row seizoen 2

Carnival Row seizoen 2

Carnival Row is een fantasy-noir die zich afspeelt in de neo-victoriaanse stad Burgue. Mythische wezens die hun door oorlog verscheurde vaderland ontvluchten, zijn samengekomen in de stad en de spanningen broeien op tussen burgers en de groeiende allochtone bevolking. De groeiende populatie van bovennatuurlijke wezens worstelt om samen te leven met mensen – verboden om lief te hebben.

In een fantasiewereld waar mensen en andere wezens met elkaar in conflict komen, begint seizoen twee van Carnival Row met voormalig inspecteur Rycroft Philostrate a.k.a. Philo (Orlando Bloom) die een reeks gruwelijke moorden onderzoekt die de maatschappelijke spanningen aanwakkeren. Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) en de Zwarte Raaf plannen wraak voor de onrechtvaardige onderdrukking door de menselijke leiders van The Burgue, Jonah Breakspear (Arty Froushan) en Sophie Longerbane (Caroline Ford). Tourmaline (Karla Crome) erft bovennatuurlijke krachten die haar lot en de toekomst van The Row bedreigen. En nadat ze is ontsnapt aan The Burgue en haar wraakzuchtige broer Ezra (Andrew Gower), komen Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) en haar partner Agreus Astrayon (David Gyasi) in aanraking met een radicale nieuwe samenleving die hun plannen in de war schopt. Met mensen en feeën verdeeld en vrijheid op het spel, zal elke held voor onmogelijke dilemma’s en zielsbepalende beproevingen komen te staan in de legendarische ontknoping van Carnival Row.

De hoofdrollen worden gespeeld door Cara Delevingne (Suicide Squad, Valerian and the City of a Thousand Planets), Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean en The Lord of the Rings -franchises), Arty Froushan, Caroline Ford, Karla Crome, Andrew Gower, Tamzin Merchant, David Gyasi.

Het laatste seizoen van fantasy-drama-serie Carnival Row gaat op 17 februari in première op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter